Σκέψεις για κοινωνικό μέρισμα σε άνεργους, εργαζόμενους και νέους
Για τις σκέψεις τις κυβέρνησης για την παροχή κοινωνικού μερίσματος από το 2022 ή το 2023 μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης

Για τα μέτρα στήριξης που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τονίζοντας πως «σκοπός είναι να διευκολυνθούν οι προσλήψεις και όχι τα τεχνάσματα επιχειρημάτων που δεν σκέφτονται με σωστό τρόπο».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, το 2022 θα είναι χρονιά ισχυρής ανάκαμψης, ενώ σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι ήταν επικεντρωμένα σε κατηγορίες πολιτών όπως οι νέοι

Υπήρχαν τα μέτρα τα συγκεκριμένα τα οποία αφορούσαν επιμέρους κοινωνικές ομάδες, δόθηκε μια έμφαση αυτή τη χρονιά στους νέους γιατί και αυτοί υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι το πολιτικό σύστημα διαχρονικά δεν έχει δώσει τη βαρύτητα και τη σημασία που θα έπρεπε στους νέους άρα από εκεί και πέρα δεν τελειώσαμε με τα μέτρα της Θεσσαλονίκης.

Η οικονομία προχωρεί μπροστά, θα ακολουθήσουν και άλλες Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, έχουμε το 2022 το οποίο θα είναι χρονιά ισχυρής ανάπτυξης και σε σχέση με τους εργαζόμενους θα φανεί ένα κοινωνικό μέρισμα στην πολιτική». 

Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία, ανέφερε πως για το 2022 και το 2023 αναμένονται ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης, τονίζοντας πως βούληση της κυβέρνησης είναι να υπάρξει ένα αντίστοιχο κοινωνικό μέρισμα για εργαζόμενους, άνεργους και νέους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδο
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
Παρά τις προσπάθειες να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκισή του, θεωρώντας ότι η υπόθεση έχει σοβαρά στοιχεία ενοχής
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
πλευρ
Ο Πλεύρης στηρίζει την καταστολή εναντίον αγροτών: "Να παρέμβει η Δικαιοσύνη, αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών"
Σύμφωνα με τον Πλεύρη, πέρα από τα ποινικά μέτρα, η κυβέρνηση διαθέτει και διοικητικές κυρώσεις, που μπορούν να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των...
Ο Πλεύρης στηρίζει την καταστολή εναντίον αγροτών: "Να παρέμβει η Δικαιοσύνη, αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών"