Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Δάκρυσε ο 6χρονος μόλις αποσωληνώθηκε
Αισιοδόξος για την πορεία του 6χρονου ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης

Αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 6χρονος Φώτης, που είχε το πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν ένα καρτ έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή.

Οι ευχές, το ενδιαφέρον και η ευαισθητοποίηση όλων, φαίνεται να ανταμείβονται με την επαναφορά των αισθήσεων του μικρού αγοριού και της κλινικής του κατάστασης που είναι πλέον ελπιδοφόρα και του δίνει το εισιτήριο για μια νέα αρχή μετά το τραγικό ατύχημα.

Μόλις το παιδάκι ξύπνησε, ο γιατρός, σύμφωνα με το thebest, κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Την ίδια ώρα αισιόδοξος δηλώνει στην εφημερίδα "Γνώμη" ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης, μετά τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε όλη η ΜΕΘ Παίδων για να σωθεί ο 6χρονος.

"Όλα πήγαν καλά. Ακολουθήσαμε τις αντιδράσεις του Φώτη και η αποσωλήνωση διήρκησε ώρες. Το εξαιρετικά θετικό είναι ότι ο Φώτης άνοιξε τα ματάκια του και αντιδρά στα ερεθίσματα. Θεωρώ ότι σταδιακά αφού επανέλθει πλήρως από την διασωλήνωση δεν θα υπάρχει πρόβλημα".

Ο κ. Ηλιάδης ιδιαίτερα συγκινημένος από τη θετική έως τώρα εξέλιξη επισημαίνει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φώτης άνοιξε τα μάτια και έχει τώρα δίπλα του τους γονείς του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγοράκι είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση έμεινε ένα μικρό διάστημα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος του και δεν κρύβω ότι αγωνιούσα για την έκβαση, όπως όλοι στη ΜΕΘ Παίδων, αλλά και ο κόσμος που συγκλονίστηκε. Τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα. Η αυριανή μέρα πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει", καταλήγει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα