Φορολογία
Ανοίγει σήμερα το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για να μπορούν να υποβάλλουν τα έγγραφα που θα συνοδεύσουν τις αιτήσεις τους οι επιχειρήσεις πολιτισμού - Τελευταία ευκαιρία μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2021

Ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και για επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων κινηματογραφικών ταινιών.

Το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. Μέχρι αυτή την ημερομηνία θα να μπορούν οι επιχειρήσεις που περιγράφονται παραπάνω και έχουν αιτηθεί να λάβουν οικονομική ενίσχυση, να υποβάλλουν τα σχετικά έγγραφα και τα υπόλοιπα στοιχεία, σύμφωνα με τις οδηγίες στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις αυτές έχουν μία τελευταία ευκαιρία να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται στην αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 (Β΄457) κοινή υπουργική απόφαση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και στην αριθμ. 24907/29-4-2021 (Β΄1820) κοινή υπουργική απόφαση αντίστοιχα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ένωση Δικαστών κατά Κωνσταντοπούλου και Ν. Κωνσταντόπουλο: «Θα δώσουν λόγο στα δικαστήρια»
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για επιθέσεις από «την Κωνσταντοπούλου, τον Κωνσταντόπουλο κι άλλους μιμητές τους»
Ένωση Δικαστών κατά Κωνσταντοπούλου και Ν. Κωνσταντόπουλο: «Θα δώσουν λόγο στα δικαστήρια»