Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο.
Η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων.
Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.
Την ίδια ώρα, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραμένει ο εξάχρονος που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.
Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ως σοβαρά από τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο είναι απολύτως θετικό το γεγονός ότι η αξονική/μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφάλι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom