ΠΑΤΡΑ_βιντεο_ντοκουμεντο_αγωνας_καρτ
Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα

Πέντε συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί για το σοβαρό ατύχημα σε αγώνα κάρτ που έγινε στην Πάτρα το μεσημέρι της Κυριακής με έναν 6χρονο να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρό.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Κυριακής, κυριολεκτικά κόβει την ανάση καθώς φαίνεται πως το μονοθέσιο στην πίστα καρτ χάνει εντελώς τη πορεία του.

Το σοβαρότατο ατύχημα καταγράφεται από κάμερα και δείχνει πως βρέθηκε να χαροπαλεύει ένα 6χρονο παιδί το οποίο ήταν πίσω από τα κιγκλιδώματα

Το μονοθέσιο που κατέληξε στους θεατές φαίνεται να φεύγει διαγώνια με τον οδηγό να κάνει κίνηση για το επαναφέρει δίχως αποτέλεσμα. Το παιδί μεταφέρεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Το thebest.gr μίλησε με τον πατέρα του 6χρονου έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, όπου βρίσκεται ο 6χρονος Φώτης. Με αρκετό άγχος για τα επόμενα 24ωρα είπε πως ακόμη δεν έχει δει το βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα. “Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα” είπε και συνέχισε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα