Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος Αλγερινός μετά από επίθεση με μαχαίρι

astinomia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τη ζωή του έχασε 24χρονος Αλγερινός μετά από επίθεση με μαχαίρι από 20χρονο ομοεθνή του

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή ανάμεσα σε δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 24 ετών αντίστοιχα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο 24χρονος, με καταγωγή από την Αλγερία είχε επιτεθεί νωρίτερα σε ομοεθνή του στο κέντρο της πόλης.

Ο δράστης του φονικού μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε τον 24χρονο που του είχε επιτεθεί.

Το σημείο απέκλεισαν αστυνομικές δυνάμεις. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας Ζ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία