Τραγωδία στην Εύβοια: Nεκροί δύο 19χρονοι από τροχαίο
Μοτοσικλέτα κινούμενη στο ρεύμα προς τα Ψαχνά συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ - Ο οδηγός του ΙΧ νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο 19χρονοι φίλοι στα Ψαχνά Ευβοίας, μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ.

Σύμφωνα με το evima.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη.

Μοτοσικλέτα κινούμενη στο ρεύμα προς τα Ψαχνά συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο νέα παιδιά από την περιοχή, τα οποία επέβαιναν στην μηχανή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα. Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και είναι γιατρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.

Το 19χρονο αγόρι που έχασε την ζωή του τόσο άδικα κατάγεται από τα Ψαχνά και ο πατέρας του είναι αστυνομικός, ενώ το δεύτερο παιδί ήταν από την Νέα Αρτάκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο