Thumbnail
Η efood «δεν απαντάει επί της ουσίας αν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των συναδέλφων μας» καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης - Συνέλευση διανομέων της efood τη Δευτέρα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

«Στάχτη στα μάτια» προσπαθεί να ρίξει η efood με την ανακοίνωσή της, όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το ζήτημα των συμβάσεων διανομέων, καθώς «δεν απαντάει επί της ουσίας αν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των συναδέλφων μας».

Η Επιτροπή ζητά μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της να παρθούν πίσω οι απολύσεις των 115 διανομέων, να σταματήσει η «ομηρία» των τρίμηνων συμβάσεων και να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου, καθώς και να καταργηθεί η «αξιολόγηση της εταιρείας που εντατικοποιεί την εργασία και προκαλεί καθημερινά εργατικά ατυχήματα».

Παράλληλα, οι διανομείς καλούν σε συνέλευση διανομέων της efood τη Δευτέρα 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης:

– Η εταιρεία της efood – έδειξε το πραγματικό αδίστακτο πρόσωπο της ανακοινώνοντας με μήνυμα(!) σε 115 συναδέλφους ότι δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση τους με πρόσχημα το απαράδεκτο σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιεί!

Για να σταματήσει το σάλο που δημιουργήθηκε και κυρίως τις μαζικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζουμε, η εταιρεία της efood με ανακοίνωση της προσπαθεί να θολώσει τα νερά, χωρίς να απαντάει επί της ουσίας αν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των συναδέλφων μας. Προσπαθεί –μάταια πλέον- να ρίξει στάχτη στα μάτια μας!

Συνάδελφοι ήρθε η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη! Να δώσουμε μαζική, δυναμική απάντηση σε όσους παίζουν με τη δουλειά μας, τα δικαιώματα μας, την ίδια μας τη ζωή!

Συμμετέχουμε μαζικά στη συνέλευση διανομέων της efood τη  Δευτέρα 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο (Αριστοτέλους με Ολύμπου γωνία) για να αποφασίσουμε τις δράσεις που θα ακυρώσουν τα σχέδια της εταιρείας! -Καλούμε τους συναδέλφους σε όλες τις πόλεις σε ανάλογες δράσεις!

Απαιτούμε:

- Να παρθούν πίσω οι απολύσεις των 115 συναδέλφων μας.

- Όχι στην ομηρία των τρίμηνων συμβάσεων! Μετατροπή ΤΩΡΑ σε συμβάσεις αορίστου χρόνου στην εταιρεία της efood.

- Κατάργηση της αξιολόγησης της εταιρείας που εντατικοποιεί την εργασία και προκαλεί καθημερινά εργατικά ατυχήματα.

- Παροχή όλων των ΜΑΠ που προβλέπει ο νόμος.

-  Παύση εργασίας σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...