khdeia
Οι βανδαλισμοί προκλήθηκαν από άτομα που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του τραγουδιστή

Φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες από το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όπου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η κηδεία του τράπερ Mad Clip, o οποίος έχασε τη ζωή του από τροχαίο.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και όπως αναφέρουν και οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου στο protothema.gr, πολλά άτομα σκαρφάλωσαν τα κάγκελα για να μπουν μέσα και προκάλεσαν αυτές τις καταστροφές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του τραγουδιστή. 

Αποτέλεσμα, ήταν να καταστραφεί ένα μνήμα μιας 20χρονης κοπέλας το οποίο ήταν κοντά στο μνήμα του Mad Clip και να σπάσει ένα βάζο κι ένα στηθαίο που ήταν τοποθετημένα σε ένα άλλο μνήμα μέσα στο κοιμητήριο.

khdeia
khdeia1

«Στην κηδεία του Μad Clip το κοιμητήριο γέμισε ξαφνικά από χιλιάδες άτομα, από τα οποία τα περισσότερα ήταν νεαρής ηλικίας και επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν όλοι από την είσοδο του κοιμητηρίου γιατί ήταν αρκετά τα άτομα, κάποιοι σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν μέσα στο κοιμητήριο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν ζημιές, να καταστραφεί ένα μνήμα μιας 20χρονης κοπέλας το οποίο ήταν κοντά στο μνήμα του Mad Clip και να σπάσει ένα βάζο κι ένα στηθαίο που ήταν τοποθετημένα σε ένα άλλο μνήμα μέσα στο κοιμητήριο», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους του κοιμητηρίου στο protothema.gr. 

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα