nimits
Είχε ενημερώσει την ηγεσία πριν από δέκα ημέρες πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί - Yπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους»

Δεκτή έγινε η παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, υποστράτηγου στον βαθμό, ο οποίος αν και κατείχε αυτή τη θέση ήταν ανεμβολίαστος, θέμα που είχε καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ  και σύμφωνα με πληροφορίες είχε προκαλέσει μεγάλη ενόχληση στο υπουργείο Άμυνας.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ ο διοικητής είχε ενημερώσει την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε να παραιτηθεί. Ακολούθως, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάνω από 300 αξιωματικοί και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν σε στρατιωτικά νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι και συνεχίζουν να εργάζονται καθώς δεν έχει φτάσει σε όλους το έγγραφο για την αναστολή εργασίας.

Την παραίτησή του διοικητή επιβεβαίωσε και πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο Mega. «Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος» ανέφερε σχετικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα