Thumbnail
Σεισμική δόνηση καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα ανοιχτά της Νισύρου

Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία χαρακτηρίζεται «ασθενής», καταγράφηκε από τους σεισμογράφους σήμερα Τετάρτη στις 04:40.

Ο σεισμός σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο 9 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Νισύρου, ή περίπου 350 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά των Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 14,2 χλμ.

1100_a498b72e-0d47-4139-bdf2-325313558745.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαιδαρι
Μαρτυρία κατοίκου για την πτώση της 13χρονης στο σχολείο το Χαϊδαρίου: «Άκουσα το κορίτσι να λέει ότι θα πηδήξει»
Μαρτυρία για την πτώση της 13χρονης μαθήτριας στο Χαϊδάρι: «Θα πηδήξω» φέρεται να είπε η ανήλικη πριν βρεθεί στο κενό, σύμφωνα με κάτοικο
Μαρτυρία κατοίκου για την πτώση της 13χρονης στο σχολείο το Χαϊδαρίου: «Άκουσα το κορίτσι να λέει ότι θα πηδήξει»