Μινωικές Γραμμές
Alexandros Michailidis / SOOC
Οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν για όλο τον Σεπτέμβριο, έκπτωση 50% για τα Χανιά, με το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Οι Μινωικές Γραμμές αποχαιρετούν με συγκίνηση τον Κορυφαίο Έλληνα Μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Η εμβληματική αυτή μορφή υπήρξε ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης της σύγχρονης Ελλάδας, αποτυπώνοντας στις δημιουργίες του τις πιο καθοριστικές περιόδους της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας μας και εκφράζοντας μέσω των μελωδιών του τα πιο ευγενικά ανθρώπινα ιδεώδη της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας. Αποτελεί δε τεράστια απώλεια όχι μόνο για τον Ελληνικό Λαό αλλά και για όλο τον κόσμο.

Αφήνει πίσω του ένα ιδιοφυές έργο, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Η εταιρεία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη.

Οι Μινωικές Γραμμές συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πένθος για την απώλεια της κορυφαίας αυτής προσωπικότητας, προσφέρουν έκπτωση 50% για το μήνα Σεπτέμβριο στα εισιτήρια των επιβατών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη γραμμή των Χανίων με το Κύδων Παλάς, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο συνθέτη.

Σημείωση:

  • Η παροχή ισχύει αποκλειστικά για επιβάτες και δεν θα είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις
  • Η ως άνω έκπτωση θα ισχύσει για ταξίδια και κρατήσεις από 8/9/2021 έως 30/9/2021 από όλα τα σημεία πώλησης της εταιρείας και το δίκτυο των συνεργαζόμενων πρακτορείων της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρδιοχειρουργός με φακελάκι
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»
«Ήμουν ο Άγιος Παντελεήμων και με αντιμετωπίζουν σαν φονιά», ισχυρίζεται ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκράτειου
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»
katsonopoylos
Θ. Κατσωνόπουλος (Αιρετός ΚΥΣΔΕ): «Σταγόνα στον ωκεανό η Ε΄φάση προσλήψεων»
Μόλις 4 προσλήψεις αναπληρωτών για 36 κενά στη Γ’ Αθήνας - Ενημέρωση στο alfavita από τον αιρετό ΚΥΣΔΕ, Θοδωρή Κατσωνόπουλο
Θ. Κατσωνόπουλος (Αιρετός ΚΥΣΔΕ): «Σταγόνα στον ωκεανό η Ε΄φάση προσλήψεων»