Thumbnail
Περιορίστηκε η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Πνίγηκε από τους καπνούς η περιοχή

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, επί της οδού Λουτρού του δήμου Αχαρνών Αττικής, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς καίγονταν μεγάλη ποσότητα πλαστικού με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύς καπνός στην περιοχή και χρειάστηκε χρόνος για να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και παρείχαν συνδρομή εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα ερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αφού ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αίθουσα με θρανία σε σχολείο
Κρήτη: Καταγγελία για αιρετό της ΔΗΣΥ που «κάρφωσε» τον Σύλλογο στη Διοίκηση
Ο ΣΕΠΕ Σητείας «φωτογραφίζει» αιρετό της ΔΗΣΥ που φέρεται να διέρρευσε μυστικές συζητήσεις «για να πλήξει τους εκπαιδευτικούς»
Κρήτη: Καταγγελία για αιρετό της ΔΗΣΥ που «κάρφωσε» τον Σύλλογο στη Διοίκηση
Σοφία Ζαχαράκη
Πανελλήνιες: Αίτημα ευνοϊκής ρύθμισης για τους μαθητές της Λέσβου λόγω αφθώδους πυρετού
Το αίτημα προς την υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
Πανελλήνιες: Αίτημα ευνοϊκής ρύθμισης για τους μαθητές της Λέσβου λόγω αφθώδους πυρετού