kougias alexis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις σε όσους δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες και προβούν σε δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος της 17χρονης προειδοποίησε ο Αλέξης Κούγιας

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, όπου έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο και του γνωστού επιχειρηματία της Γλυφάδας για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης 17χρονης  που τους έχει καταγγείλει για ομαδικό βιασμό. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Α. Κούγια

«Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Αθήνα, 31/08/2021

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Κόκκινο «πάρτι» στο ΟΑΚΑ και πρόκριση στον τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Κόκκινο «πάρτι» στο ΟΑΚΑ και πρόκριση στον τελικό της Euroleague
Final Four Euroleague: Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 79-61 – Παράσταση τελικού και φουλ για το 4ο αστέρι
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Κόκκινο «πάρτι» στο ΟΑΚΑ και πρόκριση στον τελικό της Euroleague
Επίθεση με drones σε σχολείο της Ρωσίας από την Ουκρανία
Μακελειό στο Λουγκάνσκ: Ουκρανικό πλήγμα σε Λύκειο – 6 νεκροί, 39 τραυματίες και 15 αγνοούμενοι
Κατέρρευσε κοιτώνας όπου βρίσκονταν 86 μαθητές - Για «τρομοκρατική επίθεση» μιλά ο Πούτιν και ζητά αντίποινα
Μακελειό στο Λουγκάνσκ: Ουκρανικό πλήγμα σε Λύκειο – 6 νεκροί, 39 τραυματίες και 15 αγνοούμενοι