kougias alexis
Για ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις σε όσους δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες και προβούν σε δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος της 17χρονης προειδοποίησε ο Αλέξης Κούγιας

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, όπου έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο και του γνωστού επιχειρηματία της Γλυφάδας για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης 17χρονης  που τους έχει καταγγείλει για ομαδικό βιασμό. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Α. Κούγια

«Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Αθήνα, 31/08/2021

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Bread and roses (Για την Πρωτομαγιά 2026)
Bread and roses (Για την Πρωτομαγιά 2026)
Το κεντρικό σύνθημα της απεργίας στα κλωστήρια του Lawrence, στην Μασσαχουσέτη, το 1912, στην εποχή της επισφαλούς εργασίας, παραμένει πιο επίκαιρο...
Bread and roses (Για την Πρωτομαγιά 2026)
Πρωτομαγιά 2026
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
Για ποιους είναι αργία η Πρωτομαγιά 2026, ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
ντανταδες
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα
Eπιμελητές και επιμελήτριες από όλη τη χώρα μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο Μητρώο του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονίας»
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα