Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων για τις συναλλαγές Ιουλίου 2021 - Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, από την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (ΑΑΔΕ) η 55η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας Ιουλίου, όπου το έπαθλο είναι το ποσό των 1.000 ευρώ στους τυχερούς.

Πρόκειται για την 55η δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές που έγιναν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Ιούλιο του 2021. Την κλήρωση πραγματοποίησαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και αφορά κάθε φορολογούμενο και όλες τις αποδείξεις με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο στην Ελλάδα.

Στη δημόσια κλήρωση του Αυγούστου για τη φορολοταρία αποδείξεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα συμμετείχαν όλοι όσοι είχαν πραγματοποιήσει έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή από την 1η έως τις 31 Ιουλίου 2021.

Το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων του υπουργείου Οικονομικών διενεργείται μία φορά κάθε μήνα και αφορά τις αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών του προηγούμενου μήνα.

Αρμόδιος φορέας για τη διενέργεια των κληρώσεων είναι η Διεύθυνση Ανάπτυξης Φορολογικών Εφαρμογών (Δ.Α.Φ.Ε.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα

Για να συμμετάσχει κανείς στις κληρώσεις αρκεί να έχει πραγματοποιήσει έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα της κλήρωσης.

Συναλλαγές και λαχνοί

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
  • Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
  • Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Οι νικητές πρέπει να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό όπου είναι δικαιούχοι στο περιβάλλον TAXISnet για να λάβουν το χρηματικό έπαθλο της φορολοταρίας.

Σε περίπτωση αποποίησης του επάθλου, αυτό διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Το χρηματικό έπαθλο του προγράμματος των δημοσίων κληρώσεων είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. 

Οι νικητές της κλήρωσης της 26ης Αυγούστου

Μπορείτε επίσης να δείτε αν κερδίσατε και μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet. Για να συνδεθείτε πατήστε ΕΔΩ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Ανδρουλάκης: Από τον ΠΑΣΠ ένα βήμα πριν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Δημοτικά σχολεία: Την Παρασκευή λήγει το Α' τρίμηνο-Σε κλειστούς φακέλους θα δοθούν οι βαθμοί
Στις 10/12 λήγει το Α' τρίμηνο στα Δημοτικά - Πώς θα παραδοθούν οι βαθμοί
Δημοτικά σχολεία: Την Παρασκευή λήγει το Α' τρίμηνο-Σε κλειστούς φακέλους θα δοθούν οι βαθμοί