evia fotia kammena
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
«Κάηκαν πάνω από 100 στρέμματα δασικής έκτασης. Αποτρέψαμε τα χειρότερα χάρη στον καλό συντονισμό», δήλωσε ο περιφερειάρχης Χ. Μέτιος

Πάνω από 100 στρέμματα δασικής έκτασης έκαψε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου στη Νυμφαία της Κομοτηνής, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Σύμφωνα με τον κ. Μέτιο, «όλα κύλησαν ομαλά και χάρη στον καλό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο», ενώ επίσημες ανακοινώσεις για το μέγεθος των ζημιών αλλά και τι μπορεί να προκάλεσε την πυρκαγιά αναμένονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 «Αποτρέψαμε τα χειρότερα χάρη στον καλό συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ, των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής», συμπλήρωσε ο κ. Μέτιος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefaliko.jpg
Οι πέντε «σταθμοί» του εγκεφάλου: Πότε αλλάζει ριζικά στη διάρκεια της ζωής
Νέα έρευνα χαρτογραφεί τις ηλικίες-κλειδιά κατά τις οποίες ο εγκέφαλος μεταμορφώνεται, αποκαλύπτοντας ότι η ανάπτυξή του δεν ακολουθεί ευθεία γραμμή...
Οι πέντε «σταθμοί» του εγκεφάλου: Πότε αλλάζει ριζικά στη διάρκεια της ζωής
αλεύρι
Ποιο αλεύρι είναι πραγματικά πιο υγιεινό; Η επιλογή που κάνει τη διαφορά στη διατροφή
Λευκό, ολικής άλεσης ή εναλλακτικό; Τι δείχνουν τα διατροφικά δεδομένα και τι να προτιμάτε
Ποιο αλεύρι είναι πραγματικά πιο υγιεινό; Η επιλογή που κάνει τη διαφορά στη διατροφή