pateras pyrosvestes
Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο αδέρφια εθελοντές που βοηθούσαν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στις Αφίδνες - Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα

Στο ΚΑΤ νοσηλεύονται δύο αδέρφια που βοηθούσαν ως εθελοντές στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στις Αφίδνες. Ο πατέρας τους, Κώστας Μανιάς, συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, τα παιδιά του προσπαθούσαν να σώσουν το δάσος από τη μεγάλη πυρκαγιά της Αττικής και όχι τα σπίτια τους:

«Το ένα παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική. Ο άλλος είναι σε θάλαμο με σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια. Χθες βράδυ, πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. Δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος. Εκεί έπαθαν τη ζημιά».

«Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, ειδικά για εκείνο που είναι στην εντατική, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ. Όταν ρωτάω τον γιατρό για το τι εννοεί “σοβαρή κατάσταση, μπορεί δηλαδή να κινδυνεύει η ζωή του;”, εκείνος μου απαντά “να σου πω την αλήθεια, δεν αποκλείω τίποτα”» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δηλητηριαση
Λαμία: Ξεσπούν οι γονείς μαθητών που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - «Ούτε μία συγγνώμη»
Τι υποστηρίζουν οι γονείς μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα
Λαμία: Ξεσπούν οι γονείς μαθητών που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - «Ούτε μία συγγνώμη»