ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: «Νίκη για 2.500 διωκόμενους εκπαιδευτικούς» οι απαλλακτικές αποφάσεις (Vid)

Κοινωνία 0

Σε πύρινο κλοιό Εύβοια-Αρχαία Ολυμπία: Θα συνδράμουν και ένοπλες δυνάμεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην Ηλεία μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας

Η περαιτέρω συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών αποφαστίστηκε νωρίτερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Θόδωρου Λιβάνιου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ειδικότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στις 12.00 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σε πληγείσες περιοχές Μητσοτάκης-Τσίπρας

Στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Ηλείας θα μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στη βόρεια Εύβοια και θα περιοδεύσει στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία