Πυρκαγιά: Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στις Αδάμες
Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις στις Αδάμες - Επί τόπου δυνάμεις της πυροσβεστικής

Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στις Αδάμες μετά την εφιαλτική νύχτα στη διάρκεια της οποίας κάηκαν δεκάδες σπίτια εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ κατευθύνονται προς το σημείο και εναέρια μέσα.

Κοντά βρίσκεται μια βιοτεχνία.

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη καθώς σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τα τέσσερα μέτωπα έχουν μεν περιοριστεί σε ένα, ωστόσο η μάχη που δίνεται για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά είναι τιτάνια.

Δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη αλλά διάσπαρτες εστίες

Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στις 13:00, από το κτίριο «Φάρος» της Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, από το πρωί πετάει με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πάνω από την καμένη περιοχή της Πάρνηθας, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας παρακουλουθούσε τις εξελίξεις σπό το Κέντρο Επιχηρήσεων.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον πουθενά ενιαίο μέτωπο, αλλά διάφορες διάσπαρτες εστίες που αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες σπαραμένουν, στο σύνολό τους, και επιχειρούν στην περιοχή.

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη με μαθητή
Η επιστολή που συγκίνησε τον Κυριάκος Μητσοτάκη: Συνάντηση με μαθητή Ειδικού Σχολείου
Συνάντηση με νόημα: Ο Μητσοτάκης υποδέχθηκε μαθητή Ειδικού Σχολείου – «Με συγκίνησε» η επιστολή του
Η επιστολή που συγκίνησε τον Κυριάκος Μητσοτάκη: Συνάντηση με μαθητή Ειδικού Σχολείου
Βιασμός
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Σοκ στον Βόλο: Γονείς στο εδώλιο για κακοποίηση των παιδιών τους - Τι ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου τους
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Βουλή
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Ποιοι είναι οι 13 «γαλάζιοι» σε «ΟΠΕΚΕΠΕ 2» και «ΟΠΕΚΕΠΕ 3» – Καραμανλής και Παπακώστα για κακούργημα, Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στη νέα δικογραφία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας