Πυρκαγιά: Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στις Αδάμες
Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις στις Αδάμες - Επί τόπου δυνάμεις της πυροσβεστικής

Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στις Αδάμες μετά την εφιαλτική νύχτα στη διάρκεια της οποίας κάηκαν δεκάδες σπίτια εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ κατευθύνονται προς το σημείο και εναέρια μέσα.

Κοντά βρίσκεται μια βιοτεχνία.

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη καθώς σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τα τέσσερα μέτωπα έχουν μεν περιοριστεί σε ένα, ωστόσο η μάχη που δίνεται για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά είναι τιτάνια.

Δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη αλλά διάσπαρτες εστίες

Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στις 13:00, από το κτίριο «Φάρος» της Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, από το πρωί πετάει με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πάνω από την καμένη περιοχή της Πάρνηθας, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας παρακουλουθούσε τις εξελίξεις σπό το Κέντρο Επιχηρήσεων.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον πουθενά ενιαίο μέτωπο, αλλά διάφορες διάσπαρτες εστίες που αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες σπαραμένουν, στο σύνολό τους, και επιχειρούν στην περιοχή.

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Γεραπετρίτης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
Πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, με έμφαση στη διπλωματία και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
αυτοκινητα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr
Τέλος στις ουρές σε ΚΕΠ και Περιφέρειες – Πώς ολοκληρώνεται ψηφιακά η διαδικασία βήμα βήμα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr