Σε πύρινη «πολιορκία» η χώρα – Στην Ελλάδα για βοήθεια Κύπριοι πυροσβέστες
Σε Βαρυμπόμπη, Κω, Εύβοια, Ηράκλειο, Μάνη, Ρόδο και Μεσσηνία τα ενεργά μέτωπα

Για την Ελλάδα αναχώρησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας με πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέας Κεττής, «αναχωρεί σε λίγο, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας με C 130, 20μελής ομάδα πυροσβεστών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επικεφαλής Βοηθό Διευθυντή της ΠΥ, όπως επίσης 20μελής ομάδα της Πολιτικής Άμυνας με προσωπικό εξοπλισμό της για βοήθεια στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;