Thumbnail
Μεγάλη πυργκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα - Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί - Έκλεισε η νέα και η παλαιά εθνική οδός, Πατρών - Κορίνθου

Update: Εντολή για την προληπτική εκκένωση δύο ακόμη κοινοτήτων, των Καμάρων και του Λαμπίρι έδωσε η Πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς στην Ζήρια. Επίσης έκλεισαν για λόγους ασφαλείας η νέα και η παλαιά εθνική οδός, Πατρών - Κορίνθου.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αχαΐας σε δασική έκταση και προοληπτικά εκκενώνεται ο οικισμός Άνω Ζήρια Αιγιάλειας. 

Υπενθυμίζεται πως πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το thebest η αστυνομία κλείνει την παλαιά εθνική οδό και την Ολυμπία οδό στο ύψος της Ζήριας ενώ στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων.

Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος των Καμαρών όπου εκτρέπεται η κυκλοφορία μέχρι να κατασβεστεί.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα