Στη φυλακή 23χρονος που έσφαξε γάτα - Πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην Ελλάδα
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Πρόκειται για την πρώτη προφυλάκιση δράστη και κατ'ομολογία δολοφόνου ζώου από τον περασμένο Νοέμβριο, που η δολοφονία και ο βασανισμός ζώων μετατράπηκε σε κακούργημα

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 23χρονός που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (26/7) και ομολόγησε ότι έσφαξε μια γάτα στην περιοχή του νότιου πάρκου της Πάτρας πλησίον της οδού Παπαφλέσσα.

Πρόκειται για την πρώτη προφυλάκιση δράστη και κατ'ομολογία δολοφόνου ζώου από τον περασμένο Νοέμβριο, που η δολοφονία και ο βασανισμός ζώων μετατράπηκε σε κακούργημα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η οποία στην ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει: «Η πρώτη προφυλάκιση στην Ελλάδα κατ’ εφαρμογήν του 4745/2020, για τον βασανισμό και δολοφονία της γατούλας στην Πατρα, είναι γεγονός!

Θερμά συγχαρητήρια στη δικηγόρο Έλενα Αρβανιτη, την εθελόντρια και σύμβουλο του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετιδη, Αλεξανδρα Δημοπουλου, την κτηνίατρο Ελένη Μπουρδακου, το Β´ Αστυνομικό τμήμα για τις ενέργειες του και όλες και όλους που βοήθησαν για να συλληφθεί και να προφυλακιστεί ο βασανιστής και δολοφόνος της γατούλας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στην εκκλησία
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»
Οι Θεολόγοι εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για άγνοια του Συντάγματος και των αποφάσεων του ΣτΕ, υπεραμυνόμενοι της «βιωματικής μάθησης»
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»