Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/pn_antilogias/status/1419972863969435669 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/gpahas/status/1419958775281242112 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/pn_antilogias/status/1419948600310775816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1419948600310775816%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1146834%2Falert-fotia-koda-se-spitia-sti-stamata%2F at this time, please check again later.
Επικίνδυνη η φωτιά στη Σταμάτα - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Εκκενώνονται οικισμοί - Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μακαρίου

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι μεταξύ Σταμάτας και Ροδόπολης και μαίνεται αυτή την ώρα.

Στο σημείο επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ τα εναέρια μέσα που συνδράμουν είναι 5 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.

Σημειώνεται, ότι την επιχείρηση συντονίζει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην φτάσουν οι φλόγες σε κατοικίες του οικισμού "Γαλήνη"», ενώ ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, είπε πως «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι φλόγες "γλείφουν" και σπίτια».

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω της πυρκαγιάς, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία: Στην οδό Μακαρίου, από τη λεωφόρο Δροσιάς - Σταμάτας, στην οδό Αγίου Ιωάννου, από την Κωνσταντινουπόλεως, στην οδό Αλωνίων και στη λεωφ. Ροδοπόλεως, στη συμβολή τους με την λεωφ. Δροσιάς - Σταμάτας.

https://twitter.com/pn_antilogias/status/1419972863969435669https://twitter.com/gpahas/status/1419958775281242112https://twitter.com/pn_antilogias/status/1419948600310775816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1419948600310775816%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1146834%2Falert-fotia-koda-se-spitia-sti-stamata%2F

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουλη
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική κατά Λιβανού – Αραμπατζή
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
Χριστοδουλάκης
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»
Τι χώρα θέλουμε; Μια χώρα που κινείται με πρόχειρες ρυθμίσεις και διορθώνει εκ των υστέρων τα λάθη της ή μια χώρα που σχεδιάζει με σοβαρότητα από την...
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»