koula topaloudi
«Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις», δήλωσε ο Κούλα Αρμουτίδου

Την αγανάκτησή της για τις γυναικοκτονίες που πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα, εξέφρασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, με αφορμή τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, η κ. Αρμουτίδου δήλωσε:

«Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το "όχι". Να κάνουν κουράγιο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε».

«Είμαι μισή μάνα τώρα. Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για το παιδί το έφηβο που έχω στο διπλανό δωμάτιο, που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν την θέλω τη ζωή μου, να την κάνω τι; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Χάνοντας το παιδί μου, ζω κι εγώ τον θάνατο, τον γολγοθά. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο», τόνισε η κυρία Αρμουτίδου.

Και κατέληξε: «Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλβά
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Συνδυάστε φύλλο, χαλβά, καρύδι και αρώματα κανέλας–γαρίφαλου και δημιουργήστε ένα εύκολο, τραγανό και μεθυστικό γλυκό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Κατηγορηματική αντίθεση στις διαγραφές φοιτητών από τους Συλλόγους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Όχι στις διαγραφές φοιτητών λένε οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Κατηγορηματική αντίθεση στις διαγραφές φοιτητών από τους Συλλόγους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας