Κυριαρχία στην Ενημέρωση: 785.000 επισκέπτες είχε το alfavita.gr στις 5 Αυγούστου!

Κοινωνία 0

Επική γκάφα Μανδραβέλη και τρολάρισμα για τις σημαίες της χούντας

pasxos mandravelis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η άγνοια που πιθανότατα διακατέχει τον Πάσχο Μανδραβέλη για τον τρόπο που λειτουργεί το google ads οδήγησε σε επικό τρολάρισμα στα social media - Επιχείρησε να κατηγορήσει την εφημερίδα «Αυγή» ότι προωθεί και πουλάει σημαίες της χούντας

Επική γκάφα που ξεσήκωσε αντίστοιχα επικό... τρολάρισμα στα social media έκανε ο γνωστός αρθρογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης, ο οποίος επιχείρησε να κατηγορήσει την εφημερίδα «Αυγή» ότι προωθεί και πουλάει σημαίες της χούντας με το γνωστό πουλί, ζητώντας μάλιστα να «πετάξουν από το παράθυρο» τον υπέυθυνο. 

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Και "Κάποιον πρέπει να τον πετάξουν από το παράθυρο" της @AvgiOnline».

Μόνο που αυτό που έβλεπε ο κ. Μανδραβέλης δεν ήταν παρά μια διαφήμιση της Google, από αυτές που εμφανίζονται στον χρήστη ανάλογα με τις αναζητήσεις του! Καμία ιστοσελίδα δεν έχει πρόσβαση ή λόγο σε αυτό.

Έτσι, η κατηγορία γύρισε «μπούμερανγκ», με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν δεόντως την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής».

Προφανώς, η πλήρης άγνοια του κ. Μανδραβέλη για τον τρόπο που λειτουργεί το google ads και οι καθαρά προσωποποιημένες διαφημίσεις ανάλογα με τις αναζητήσεις του αποκάλυψε και το τι αναζητά ο ίδιος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία