nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η 34χρονη νοσηλεύεται πλέον στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, καθώς η εικόνα της παρουσίασε αισθητή βελτίωση

Βγήκε από την εντατική η 34χρονη από τη Ζαχάρω, η οποία νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, αφού είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της.

Η 34χρονη νοσηλεύεται πλέον στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, καθώς η εικόνα της παρουσίασε αισθητή βελτίωση.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι γιατροί αναμένεται να παρακολουθούν την κατάστασή της για τις επόμενες περίπου 10 ημέρες, ωστόσο φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Ήδη οι γονείς της ψάχνουν για ειδικό κέντρο αποκατάστασης, έτσι ώστε πολύ σύντομα η 34χρονη κοπέλα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξεχάσει τον εφιάλτη τον οποίο έζησε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί,  αν η εγκεφαλική αιμορραγία συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλβά
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Συνδυάστε φύλλο, χαλβά, καρύδι και αρώματα κανέλας–γαρίφαλου και δημιουργήστε ένα εύκολο, τραγανό και μεθυστικό γλυκό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη