Ρόδος: Βίασε και ξυλοκόπησε τη σύζυγό του - «Θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος τη γυναίκα του»
Τον βιασμό της από τον σύζυγό της καθώς και τον άγριο ξυλοδαρμό της κατήγγειλε μια 27χρονη γυναίκα στη Ρόδο

Για τον βιασμό της 27χρονης συζύγου και μητέρας των δύο παιδιών του κατηγορείται ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ο 39χρονος συνελήφθη στις 23 Ιουνίου και είχε προηγηθεί η καταγγελία της συζύγου του ότι με χρήση σωματικής βίας και με απειλές την εξανάγκασε σε συνουσία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της 27χρονης.

«Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω»

Η γυναίκα είπε ότι είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και από την αρχή του γάμου αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας του άνδρα, αλλά και γιατί την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Για την ημέρα που τη βίασε είπε ότι όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ, εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο.

«Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», φέρεται να της είπε, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα υποστήριξε ακόμη ότι της είπε πως θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Αφού την βίασε ξάπλωσε δίπλα της και της ζήτησε να τον αγκαλιάσει πράγμα που έκανε για να σταματήσει και να κοιμηθούν.

«Παρεξήγηση» λέει ο κατηγορούμενος…

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί… παρεξήγησης. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί, χωρίς όμως βία.

Ο 39χρονος είπε ότι ενώ ήταν στο κρεβάτι πράγματι του ήρθε ερωτική επιθυμία κι ενώ η γυναίκα αρνήθηκε στην αρχή στην πορεία έκαναν σεξ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι της έσκισε τα ρούχα πάνω στην ένταση της στιγμής, ενώ στο τέλος κοιμήθηκαν αγκαλιά.

Όπως είπε η γυναίκα και παλαιότερα την έχει εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη ενώ την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ξυλοδαρμός σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη
Στη φυλακή ο 38χρονος για την επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη
Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ζήτησε συγγνώμη – Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα
Στη φυλακή ο 38χρονος για την επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη
ποσδεπ
Ανησυχία ΠΟΣΔΕΠ για τις επιπτώσεις από την απόφαση του ΣτΕ για λειτουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα
Συνταγματικά τα παραρτήματα ξένων ΑΕΙ – Σήμα κινδύνου από την ΠΟΣΔΕΠ
Ανησυχία ΠΟΣΔΕΠ για τις επιπτώσεις από την απόφαση του ΣτΕ για λειτουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα
φοιτητές
Πανελλήνιες εξετάσεις 2025: Άνοιξε η πλατφόρμα ενημέρωσης μέσω SMS για τα αποτελέσματα
Από την Τρίτη 17 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπορούν να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα για να λαμβάνουν άμεσα και με ασφάλεια...
Πανελλήνιες εξετάσεις 2025: Άνοιξε η πλατφόρμα ενημέρωσης μέσω SMS για τα αποτελέσματα