glyka nera
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός κάνει αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας, για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης», τα οποία έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα

Τη διερεύνηση τυχόν διάπραξης σειράς αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ζητεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας με έγγραφη παραγγελία του.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, στην παρέμβασή του ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας, ζητεί να αξιολογηθεί ποινικά η δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας της υπόθεσης της γυναικοκτονίας, κάνοντας ειδική αναφορά στο ημερολόγιο του θύματος.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΡΑΟΥΤΣ κ.λπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης», τα οποία έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Όπως αναφέρει μάλιστα «η δημοσιοποίηση αυτών εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».

Ο εισαγγελικός λειτουργός παραθέτει μάλιστα σχετικά δημοσιεύματα αλλά κυρίως την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών σχετικά με την «τήρηση των κανόνων δεοντολογίας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (29/04) και την Τρίτη (30/04)
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής