Thumbnail
Έρχεται έντονο και παρατεταμένο κύμα ζέστης - Θα κορυφωθεί από την Πέμπτη 24 έως το Σάββατο 26 Ιουνίου

Προ των πυλών είναι το πρώτο κύμα καύσωνα για φέτος, όπου αναμένεται η θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 40-43 βαθμούς, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας, αρχής γενομένης από αύριο Τρίτη.

Το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή 27 Ιουνίου, με τη θερμοκρασία να σημειώνει προοδευτική σημαντική άνοδο και να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η κορύφωση του κύματος ζέστης εκτιμάται μέσα στο τριήμερο Πέμπτης 24 - Σαββάτου 26 Ιουνίου, οπότε σε αρκετές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα, με τις μέγιστες να φτάνουν κατά τόπους τους 40-43 βαθμούς Κελσίου.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυγο
Τα οφέλη των βραστών αυγών και τι να προσέχουν όσοι έχουν υψηλή χοληστερόλη
Τα αυγά θεωρούνται από τα πιο ευέλικτα τρόφιμα: είναι χορταστικά, πλούσια σε πρωτεΐνη και, όταν καταναλώνονται βραστά ή ποσέ, έχουν σχετικά λίγες...
Τα οφέλη των βραστών αυγών και τι να προσέχουν όσοι έχουν υψηλή χοληστερόλη
γονατο
Πώς να βοηθήσετε τον οργανισμό να διατηρεί περισσότερο ασβέστιο
Συνήθειες όπως το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση καφέ ή αλκοόλ, αλλά και ορισμένες διατροφικές επιλογές, μπορούν να μειώσουν την απορρόφησή του.
Πώς να βοηθήσετε τον οργανισμό να διατηρεί περισσότερο ασβέστιο