Απεργία πλοίων: Όταν τα κανάλια παραποιούν δηλώσεις επιβατών (Video)
O ANT1 χρησιμοποίησε το μοντάζ για να παραποιήσει δηλώσεις επιβατών που εξέφραζαν τη στήριξή τους στην απεργία των ναυτεργατών

Την τέχνη του μοντάζ αξιοποιούν πολλά κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης για να παραποιούν την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίζουν τους τηλεθεατές τους για τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», στο οποίο ακούγονται οι δηλώσεις επιβατών πλοίων για την απεργία των ναυτεργατών.

Οι δηλώσεις αυτές μονταρίστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και έδωσαν την εντύπωση ότι οι επιβάτες ταλαιπωρούνται από την κατάσταση της απεργίας, ενώ στην πραγματικότητα οι επιβάτες στήριξαν την απεργία των ναυτεργατών.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων ακούγονται δύο επιβάτες να λένε: «Από την προηγούμενη απεργία που έκαναν και τη σταμάτησαν, είπαμε ότι μπορεί να ακυρωθεί» και «Η ταλαιπωρία αυτή δηλαδή, είναι το κάτι άλλο!».

Στην πραγματικότητα όμως, οι αρχικές δηλώσεις ήταν: «Το ξέραμε, αλλά από την προηγούμενη απεργία που έκαναν και τη σταμάτησαν, είπαμε ότι μπορεί να ακυρωθεί». Στη συνέχεια, προσθέτει: «Όμως καλά κάνουν, φαίνεται οι άλλοι δεν ήταν τόσο μάγκες. Αυτοί είναι μάγκες και κάνουν απεργία με αυτές τις συνθήκες και εδώ θα καθίσω επίτηδες, δεν θα πάω ούτε Σαντορίνη ούτε πουθενά και θα καθίσω δίπλα τους. Μαζί τους!».

«Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε κι άλλη μέρα, έτσι μας πήρε η εταιρεία και μας είπε ότι σήμερα θα γίνει κανονικά το δρομολόγιο. Όμως, εδώ, οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο γιατί κι εμείς εργαζόμενοι είμαστε, άνεργοι είμαστε. Δεν έχουμε βγάλει εισιτήριο, αλλά η ταλαιπωρία αυτή, δηλαδή είναι το κάτι άλλο!» είπε η άλλη επιβάτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arni-sti-souvla.
«Φωτιά» οι τιμές του οβελία: Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές 
Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές για την τιμή του οβελία λίγο πριν το Πάσχα
«Φωτιά» οι τιμές του οβελία: Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές