Ζάκυνθος: Πρώην αστυνομικός συνελήφθη για δολοφονία
Λιάκος Γιάννης / InTime News
Τρεις συνολικά οι συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του 54χρονου επειχειρηματία - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, και απότακτος αστυνομικός

Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του 54χρονου επιχειρηματία, έγιναν στη Ζάκυνθο μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας.

Εμπειρα στελέχη της αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχείρηση που έγινε σε όλο το νησί την περασμένη νύχτα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, και απότακτος αστυνομικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές και ενισχύσεις στην αστυνομία Ζακύνθου, με στόχο την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, προσήχθησαν το πρωί άλλα τρία άτομα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ανακρίνονται.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς εναντίον του το μεσημέρι της 7ης Μαϊου, καθώς βρισκόταν σε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του νησιού. Αυτή ήταν η δεύτερη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, καθώς τον περασμένο Ιούνιο του 2020, άγνωστοι είχαν ανοίξει ξανά πυρ εναντίον του.

Τότε ο ίδιος κατάφερε να επιζήσει, ωστόσο η 37χρονη σύζυγός του έπεσε νεκρή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)
Μητρώο ΔΥΠΑ: Νέες αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026 η υποβολή αιτήσεων στη ΔΥΠΑ για την 10η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών
Μητρώο ΔΥΠΑ: Νέες αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΑΠΥΣΠΕ: 235 παραιτήσεις στελεχών και 298 άδειες άνευ αποδοχών μόνο στην Αττική!
Σοκαριστικά στοιχεία από την 1η συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ Αττικής για το 2026 - Κρίσης στελέχωσης στα σχολεία της Αττικής
ΑΠΥΣΠΕ: 235 παραιτήσεις στελεχών και 298 άδειες άνευ αποδοχών μόνο στην Αττική!