Σοβαρός τραυματισμός ενός 10χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Βασιλικό Ευβοίας.
Το άτυχο κοριτσάκι επέβαινε σε ποδήλατο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η αστυνομία, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε 50χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ανήλικης που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Εκεί, οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά της σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών για την καλύτερη παρακολούθησή της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το κοριτσάκι διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει πλήρως.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ