aerodromio
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME
Υποχρεωτική καραντίνα πρόκειται να εφαρμόσει άμεσα η Γαλλία σε όσους ταξιδεύουν από Ηνωμένο Βασίλειο υπό το φόβο της ινδικής μετάλλαξης - Τις επόμενες ώρες η διευκρίνηση για την έναρξη εφαρμογής του μέτρου

Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης δια του εκπροσώπου της, Γκαμπριέλ Ατάλ, για την υποχρεωτική καραντίνα ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς έχουν καταγραφεί στην Αγγλία αρκετά κρούσματα που αφορούν το ινδικό παραλλαγμένο στέλεχος του ιού.

Η ακριβής ημερομηνία που θα εφαρμοστεί το μέτρο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γκαμπριέλ Ατάλ <<θα διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες>> στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Έως τότε σε καραντίνα μπαίνουν όσοι ταξιδεύουν προς Γαλλία από 16 χώρες, ανάμεσα τους η Βραζιλία, Ινδία, Αργεντινή και Τουρκία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα