markella
Νέες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές και αναζητούν τις επαφές της 34χρονης, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη

Tυχόν συνεργούς της 34χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διατάσσει με βούλευμά του την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της ανήλικης η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τη νεαρή γυναίκα τον Ιούνιο του 2020.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, αντί να παραπέμψουν την υπόθεση στο ακροατήριο, αποφάσισαν να επιστρέψουν τη δικογραφία στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ζητώντας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων να ξεκινήσει άμεσα νέα έρευνα για (τυχόν) εμπλοκή επιπλέον προσώπου ή προσώπων.

Προς τούτο θα επανεξεταστούν εκ νέου από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της 34χρονης, μέσω της διαδικασίας άρσης του απορρήτου, και θα επιχειρηθεί μια πιο ουσιαστική ανάλυση των επαφών της και κατά πόσο τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε το επίμαχο 48ωρο της απαγωγής συσχετίζονται με την υπόθεση και ενδεχομένως συνδέονται με κάποιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Παρόμοια έρευνα διεξήχθη και στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, η οποία διήρκεσε οκτώ μήνες, αλλά δεν οδήγησε σε συγκεκριμένους συσχετισμούς. Αίτημα να γίνει εκ νέου άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμένης είχε υποβάλει πρόσφατα και η πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Πρόταση αντιεισαγγελέα για δίκη της 34χρονης ως μοναδικής κατηγορούμενης

Με βάση τα ευρήματα της κύριας ανάκρισης, η αντιεισαγγελέας πλημμελειοδικών είχε προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η 34χρονη, ως μοναδική κατηγορούμενη, αντιμετωπίζοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως αρπαγή, βιασμό, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κ.ά. Με την ίδια πρόταση, η εισαγγελέας εισηγήθηκε να μην δικαστεί για πορνογραφικό υλικό.

Ο νέος κύκλος ερευνών θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες καθώς «τρέχει» το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Θα ακολουθήσει νέα εισαγγελική πρόταση προς το Δικαστικό Συμβούλιο και έκδοση βουλεύματος ενόψει παραπομπής σε δίκη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο παράλληλα με την περαιτέρω ανάκριση διέταξε την παράταση, κατά ένα εξάμηνο, της προσωρινής κράτησης της 34χρονης, η οποία βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia dias
Πύργος: Χειροπέδες σε 21χρονο και δυο 17χρονους που έδειραν ανήλικο μαθητή
O πατέρας του θύματος κατήγγειλε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους, επιτέθηκαν στον 17χρονο γιό του και του...
Πύργος: Χειροπέδες σε 21χρονο και δυο 17χρονους που έδειραν ανήλικο μαθητή
harvard
Υπό ανάφλεξη τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ για τη σφαγή στη Γάζα - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ
Περισσότεροι από 200 διαδηλωτές συνελήφθησαν προχθές, Τετάρτη, και χθες, Πέμπτη, στα πανεπιστήμια του Λος Άντζελες, της Βοστώνης και του Όστιν στο...
Υπό ανάφλεξη τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ για τη σφαγή στη Γάζα - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ
Γιάννης Καλλιάνος
Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Τι απαντά ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής
«Τον πατέρα μου τον χειρούργησαν μέσα σε απλό δωμάτιο» - «Απορώ που δεν βγαίνει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο»
Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Τι απαντά ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής