emak
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην ΕΜΑΚ - Αντικατάσταση για όσους αρνηθούν

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού για το προσωπικό των οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάλιστα, για όσους αρνηθούν προβλέπεται η μετάθεσή τους.

Η απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ανδρών που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κοινοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με το υπ`αριθμόν πρωτοκόλλου “28550 Φ 215.2”  έγγραφο που υπογράφει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος, Δ. Κολoκούρης.

Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ` αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό».

Με το ίδιο έγγραφο καλούνται τα στελέχη των ΕΜΑΚ που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το επιθυμούν, να το πράξουν ως τις 11 Ιουνίου με την ειδοποίηση ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντικατασταθούν από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους.

Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ, να ενημερώσουν έως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο, ποια στελέχη τους έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.

apofasi emvolio

Πηγή: Radionorth.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα