Λαγός: Στις φυλακές Δομοκού - Το αίτημά του
Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού

Ο Γιάννης Λαγός θα διανυκτερεύσει στην απομόνωση των φυλακών Δομοκού, στο πλαίσιο της διαδικασίας των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Μόλις φτάσεις στις φυλακές ο ευρωβουλευτής θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα οδηγηθεί σε ειδικό χώρο για να μην έχει επαφές με άλλα άτομα. Αν το τεστ είναι αρνητικό, θα έχει συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών,  σχετικά και με τον χώρο της κανονικής κράτησής του.

Ο εισαγγελέας ενημέρωσε  τον Γιάννη Λαγό, ότι δεν είναι αρμόδιος  για να αποφασίσει για το αίτημά του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η αρμόδια για αυτό το θέμα είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Έξω από το Εφετείο φίλοι του Λαγού του φώναζαν, μηνύματα συμπαράστασης: «Γιαννάρα γερά». Ενώ την ίδια στιγμή, άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί».

Ο Γιάννης Λαγός πριν οδηγηθεί στις φυλακές είχε ως αίτημα να μεταβεί για κράτηση στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είχε ήδη υποβάλλει αίτημα στην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής , για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή.

Το ίδιο αίτημα, όπως είπαν, θα θέσουν και στον Εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Τα Θέματα στα Αρχαία για τις Πανελλήνιες

Αυτά είναι τα Θέματα στα Μαθηματικά για τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές - έκθεση: Ντρέπονται (;) να πουν ονόματα «ΒΗΜΑ» και «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ  25 ευρώ το μήνα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το νέο σεμινάριο που μοριοδοτεί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ του GoLearn με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

Φρίκη στη Λάρισα: Ιερέας ζητούσε από 14χρονη να εγκαταλείψει την οικογένειά της
Πρόκειται για 52χρονο ιερέα ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο και συνομιλούσε διαδικτυακά με μία ανήλικη κοπέλα από την Λάρισα, μικρότερη των 15 ετών
Φρίκη στη Λάρισα: Ιερέας ζητούσε από 14χρονη να εγκαταλείψει την οικογένειά της
matina-pagoni
AstraZeneca: Για ποιο λόγο πρέπει να κάνουμε τη δεύτερη δόση
Όρια στην Ελλάδα μπήκαν βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και του ιικού φορτίου σε συνάρτηση με τους διασωληνωμένους και τις εισαγωγές στα...
AstraZeneca: Για ποιο λόγο πρέπει να κάνουμε τη δεύτερη δόση