Λαγός: Στις φυλακές Δομοκού - Το αίτημά του
Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού

Ο Γιάννης Λαγός θα διανυκτερεύσει στην απομόνωση των φυλακών Δομοκού, στο πλαίσιο της διαδικασίας των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Μόλις φτάσεις στις φυλακές ο ευρωβουλευτής θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα οδηγηθεί σε ειδικό χώρο για να μην έχει επαφές με άλλα άτομα. Αν το τεστ είναι αρνητικό, θα έχει συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών,  σχετικά και με τον χώρο της κανονικής κράτησής του.

Ο εισαγγελέας ενημέρωσε  τον Γιάννη Λαγό, ότι δεν είναι αρμόδιος  για να αποφασίσει για το αίτημά του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η αρμόδια για αυτό το θέμα είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Έξω από το Εφετείο φίλοι του Λαγού του φώναζαν, μηνύματα συμπαράστασης: «Γιαννάρα γερά». Ενώ την ίδια στιγμή, άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί».

Ο Γιάννης Λαγός πριν οδηγηθεί στις φυλακές είχε ως αίτημα να μεταβεί για κράτηση στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είχε ήδη υποβάλλει αίτημα στην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής , για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή.

Το ίδιο αίτημα, όπως είπαν, θα θέσουν και στον Εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Σπαζοκεφαλιά στη Χαριλάου Τρικούπη: Το ασυμβίβαστο που δυσκολεύει την εκλογή νέου Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ

Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών και την καταμέτρηση των ψήφων για τη στελέχωση της νέας Κεντρικής Επιτροπής, το ΠΑΣΟΚ εισέρχεται...

Σπαζοκεφαλιά στη Χαριλάου Τρικούπη: Το ασυμβίβαστο που δυσκολεύει την εκλογή νέου Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ
Γιάννης Βρούτσης
Κακοκαιρία: Σύσταση για αναβολή σε όλους τους αγώνες με εντολή Υπουργείου Αθλητισμού
Γιάννης Βρούτσης: Ισχυρή σύσταση για παύση κάθε αγωνιστικής δράσης λόγω της κακοκαιρίας «Erminio»
Κακοκαιρία: Σύσταση για αναβολή σε όλους τους αγώνες με εντολή Υπουργείου Αθλητισμού