Λαγός: Στις φυλακές Δομοκού - Το αίτημά του
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού

Ο Γιάννης Λαγός θα διανυκτερεύσει στην απομόνωση των φυλακών Δομοκού, στο πλαίσιο της διαδικασίας των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Μόλις φτάσεις στις φυλακές ο ευρωβουλευτής θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα οδηγηθεί σε ειδικό χώρο για να μην έχει επαφές με άλλα άτομα. Αν το τεστ είναι αρνητικό, θα έχει συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών,  σχετικά και με τον χώρο της κανονικής κράτησής του.

Ο εισαγγελέας ενημέρωσε  τον Γιάννη Λαγό, ότι δεν είναι αρμόδιος  για να αποφασίσει για το αίτημά του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η αρμόδια για αυτό το θέμα είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Έξω από το Εφετείο φίλοι του Λαγού του φώναζαν, μηνύματα συμπαράστασης: «Γιαννάρα γερά». Ενώ την ίδια στιγμή, άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί».

Ο Γιάννης Λαγός πριν οδηγηθεί στις φυλακές είχε ως αίτημα να μεταβεί για κράτηση στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είχε ήδη υποβάλλει αίτημα στην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής , για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή.

Το ίδιο αίτημα, όπως είπαν, θα θέσουν και στον Εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μουσική
Η μουσική εκπέμπει SOS στα σχολεία: Εκπαιδευτικοί καλούν σε κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘΑ»
Ο ΠΑΣΕΜΕ καταγγέλλει εκατοντάδες οργανικά κενά, απουσία της μουσικής από το Λύκειο και διαρκή υποβάθμιση της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, ζητώντας...
Η μουσική εκπέμπει SOS στα σχολεία: Εκπαιδευτικοί καλούν σε κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘΑ»
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες - Πότε θα ανακοινωθούν
Στα τέλη Ιουνίου οι βαθμοί των υποψηφίων, ακολουθούν ΕΒΕ, μηχανογραφικό και η τελική «μάχη» για μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Πανελλαδικές 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες - Πότε θα ανακοινωθούν