εμβόλιο κορονοϊού
Δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στην 68χρονη που κατέληξε μια μέρα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer

Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στην σορό της 68χρονης γυναίκας, ωστόσο, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος θα περιμένουν την ιστολογική εξέταση, της οποίας το πόρισμα θα δείξει αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο που έκανε η 68χρονη.

Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κι ενώ δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.

Μιλώντας στο OPEN TV, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης εξήγησε πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος.

Αμεσα διακομίσθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.

Όπως ο ίδιος συμπλήρωσε, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν.

Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα διακομίσθηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θέσεις εργασίας
Επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Πριν τις γιορτές τα αποτελέσματα της 2ΓΒ/2025
Βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα της δεύτερης μεγάλης προκήρυξης για τους επιτυχόντες ΠΕ του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Πριν τις γιορτές τα αποτελέσματα της 2ΓΒ/2025
Συντάξεις
ΝΣΚ: «Χαμένος» ο χρόνος για εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου
Η απόφαση καταργεί την αυτόματη προσμέτρηση της απασχόλησης ως συνταξιμού χρόνου — εκτός αν υπάρξει αναστολή σύνταξης ή επιστροφή ποσών. Ποιοι...
ΝΣΚ: «Χαμένος» ο χρόνος για εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
Ο Ιωάννης Παρίσης «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια – Η ιστορία ενός μαθητή που νίκησε όλα τα εμπόδια
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!