Γλυκά Νερά: «Ήταν τρεις, φορούσαν κουκούλες» - Σκότωσαν τη μητέρα για 10.000 ευρώ
Σοκ έχει προκαλέσει το έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά, όταν μία οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστές που δεν δίστασαν να σκοτώσουν τη μητέρα και το σκυλί της οικογένειας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των τριών δραστών σχετικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου βρέθηκε στραγγαλισμένη μία 20χρονη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, ενώ ο σύζυγος της ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα.

Οι αδίστακτοι ληστές έπνιξαν με μαξιλάρι την γυναίκα, αφού έδεσαν τον σύζυγό της και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα από το σπίτι τους, στο οποίο υπήρχε και το 11 μηνών μωρό τους.

Σύμφωνα με όσα κατάφερε είπε στην αστυνομία ο σοκαρισμένος 32χρονος άνδρας, οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, μια μεζονέτα, παραβιάζοντας παράθυρο στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά της οικείας με σκοπό να ληστέψουν με κάθε κόστος.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις ή τις κινήσεις των δραστών.

Το αποτρόπαιο έγκλημα: Σημάδεψαν με το όπλο το κεφάλι του μωρού

Οι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και κρέμασαν από τα κάγκελα και το σκυλί της οικογένειας για να μην κάνει θόρυβο γαυγίζοντας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Οι κακοποιοί δεν δίστασαν να βάλουν το όπλο στο κεφάλι του μωρού για να μάθουν που είναι κρυμμένα τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Τότε, η 20χρονη μητέρα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Οι δράστες προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και απομακρύνεται το σενάριο του στραγγαλισμού.

Επιπλέον, σκότωσαν το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, προκαλώντας του ασφυξία.

Στο σημείο έσπευσαν και συγγενείς της οικογένειας, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, προφανώς η γιαγιά κι ο παππούς, να παίρνουν στην αγκαλιά τους το μωράκι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos.jpg
Κολωνός – Παιδοψυχίατροι: «Αβάσιμη η πρόταση της εισαγγελέως ότι 12χρονο παιδί θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη»
«Ελπίζουμε ότι οι θεσμικά υπεύθυνοι θα προστατεύσουν τα κατεξοχήν θύματα της υποθέσεως του Κολωνού»
Κολωνός – Παιδοψυχίατροι: «Αβάσιμη η πρόταση της εισαγγελέως ότι 12χρονο παιδί θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη»