Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη θετή κόρη του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος που συνελήφθη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη.

Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.

Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

Οι ισχυρισμοί του όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα.

Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ατελείωτες ουρές στα αστυνομικά τμήματα: Λήγει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η προθεσμία για τις παλαιές ταυτότητες

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία