Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη θετή κόρη του
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος που συνελήφθη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη.

Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.

Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

Οι ισχυρισμοί του όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα.

Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin