fourthiotis
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του Μένιου Φουρθιώτη και των συγκατηγορουμένων του - Σε εξέλιξη η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα

Ολοκληρώθηκαν μετά από περίπου έξι ώρες οι απολογίες ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή του Μένιου Φιουρθώτη και των τριών συγκατηγορούμενων του στην υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του παρουσιαστή και των πυροβολισμών κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο με τη διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη των κατηγορούμενων να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αναποφ
Αναποφάσιστοι: Η "κινούμενη άμμος" του ελληνικού εκλογικού τοπίου - Τα κόμματα με τις πιο «συμπαγείς» βάσεις
Η επόμενη κάλπη μπορεί να φέρει εκπλήξεις λόγω των αναποφάσιστων - Ποιοι μπορούν να ανατρέψουν τους συσχετισμούς
Αναποφάσιστοι: Η "κινούμενη άμμος" του ελληνικού εκλογικού τοπίου - Τα κόμματα με τις πιο «συμπαγείς» βάσεις
Κάμερα
«Το σχολείο δεν είναι φυλακή»: Οι γονείς λένε «όχι» στις κάμερες στα σχολεία της Λάρισας
Κατά των καμερών οι γονείς στη Λάρισα: Προσλήψεις φυλάκων και όχι παρακολούθηση μαθητών!
«Το σχολείο δεν είναι φυλακή»: Οι γονείς λένε «όχι» στις κάμερες στα σχολεία της Λάρισας