Ανάσταση στις 12 θα κάνει εκκλησία στην Εύβοια
Η εκκλησία σε χωριό της Εύβοιας διακηρύσσει πως θα κάνει Ανάσταση στις 12 τα μεσάνυχτα, κατά παράβαση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και της απόφασης της Ιεράς Συνόδου

Ανάσταση στις 12 τα μεσάνυχτα διακηρύσσει πως θα κάνει εκκλησία σε χωριό του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια, κατά παράβαση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και της απόφασης της Ιεράς Συνόδου για τέλεση της λειτουργίας στις 21:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκκλησίας του χωριού, η οποία τοιχοκολλήθηκε, η Ανάσταση θα τελεστεί στις 12 τα μεσάνυχτα και όχι στις 21:00 όπως έχει αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος.

Σύμφωνα με το evima.gr πρόκειται για τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στους Ανδρονιάνους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

photo ekklisia kymi

Ωστόσο ως προς την Α­κο­λου­θί­α της Α­να­στά­σε­ως, η Ι­ε­ρά Σύ­νο­δος έ­λα­βε σο­βα­ρά υ­π’ ό­ψη τους ι­σχύ­ον­τες πε­ρι­ο­ρι­σμούς της κυ­κλο­φο­ρί­ας και ε­πι­θυ­μών­τας την κα­λύ­τε­ρη ποι­μαν­τι­κή ε­ξυ­πη­ρέ­τη­ση των πι­στών, οι ο­ποί­οι δεν πρέ­πει ε­π’ ου­δε­νί να στε­ρη­θούν την συμ­με­το­χή στην χα­ρά της Α­να­στά­σε­ως, α­ποφά­σι­σε ο­μό­φω­να κά­νον­τας χρή­ση της Οι­κο­νο­μί­ας της Εκ­κλη­σί­ας, ό­πως φα­νε­ρώ­νε­ται στην πλού­σια πα­ρά­δο­σή Της, την προ­σαρ­μο­γή της ώ­ρας τε­λε­τής της Α­να­στά­σε­ως στις 9.00 μ.μ. του Με­γά­λου Σαβ­βά­του.

Η Τε­λε­τή θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο προ­αύ­λιο των Ιε­ρών Να­ών, σύμ­φω­να με την πα­ρά­δο­ση, και θα α­κο­λου­θή­σει η Α­να­στά­σι­μη Θεί­α Λει­τουρ­γί­α εν­τός του Ι­ε­ρού Να­ού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 7 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λουκέτο
Το σχόλιο της Δευτέρας: «Βρείτε λύση μόνοι σας! Εμείς ως Υπουργείο δεν θα φταίμε για ό,τι και να γίνει!»
«Κανονικά αύριο πρέπει να βάλουμε θερμόμετρα μέσα στις τάξεις μας και να τα δημοσιεύσουμε παντού. Θα μας συμπαρασταθούν και οι δικαστικοί και οι...
Το σχόλιο της Δευτέρας: «Βρείτε λύση μόνοι σας! Εμείς ως Υπουργείο δεν θα φταίμε για ό,τι και να γίνει!»