πετρουνιας
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/INTIME
Ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξέσπασε μπροστά στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συναθλητές του παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες

Στην κρίση που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξέσπασε μπροστά στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καταγγέλλοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συναθλητές του παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες. 

Μιλώντας για το μετάλλιο του δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκηση».

«Η γυμναστική παρά τις αντιξοότητες θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορονοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πώς η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Σχετικά με τις δυσκολίες για τους αθλητές όλο αυτό το διάστημα, ο Πετρούνιας τόνισε ότι «χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση (σ.σ. 7 μήνες απλήρωτοι) χωρίς χορηγούς».

Ο προπονητής του, Δημήτρης Ράπτης, αναφέρομενος και ο ίδιος στις τρέχουσες αθλητικές συνθήκες είπε ότι : «Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ευχολόγια. Πρέπει όλα αυτά που συζητάμε κάθε φορά που γυρίζουμε με ένα μετάλλιο στα χέρια, να γίνουν κάποια στιγμή πράξεις. Γιατί με τις ευχές, για τα υπόλοιπα παιδιά δε βγαίνει τίποτα».


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας
Άρτα: Σφοδρές αντιδράσεις για τη μετατροπή του 8ου Δημοτικού Σχολείου σε Πειραματικό
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας καταγγέλλει έλλειψη διαβούλευσης και κινδύνους για μαθητές και εκπαιδευτικούς
Άρτα: Σφοδρές αντιδράσεις για τη μετατροπή του 8ου Δημοτικού Σχολείου σε Πειραματικό
Τελη κυκλοφορίας
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Τέλος χρόνου για την πληρωμή - Τι ισχύει με παράταση και πρόστιμα
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας 2026 – Έρχονται "τσουχτερά" πρόστιμα στους οδηγούς
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Τέλος χρόνου για την πληρωμή - Τι ισχύει με παράταση και πρόστιμα