πετρουνιας
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/INTIME
Ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξέσπασε μπροστά στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συναθλητές του παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες

Στην κρίση που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξέσπασε μπροστά στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καταγγέλλοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συναθλητές του παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες. 

Μιλώντας για το μετάλλιο του δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκηση».

«Η γυμναστική παρά τις αντιξοότητες θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορονοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πώς η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Σχετικά με τις δυσκολίες για τους αθλητές όλο αυτό το διάστημα, ο Πετρούνιας τόνισε ότι «χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση (σ.σ. 7 μήνες απλήρωτοι) χωρίς χορηγούς».

Ο προπονητής του, Δημήτρης Ράπτης, αναφέρομενος και ο ίδιος στις τρέχουσες αθλητικές συνθήκες είπε ότι : «Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ευχολόγια. Πρέπει όλα αυτά που συζητάμε κάθε φορά που γυρίζουμε με ένα μετάλλιο στα χέρια, να γίνουν κάποια στιγμή πράξεις. Γιατί με τις ευχές, για τα υπόλοιπα παιδιά δε βγαίνει τίποτα».


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλβά
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Συνδυάστε φύλλο, χαλβά, καρύδι και αρώματα κανέλας–γαρίφαλου και δημιουργήστε ένα εύκολο, τραγανό και μεθυστικό γλυκό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη