Διευθυντής Τροχαίας: Δεν θα περάσει τα διόδια όποιος δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα 
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
«Όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, δεν πρόκειται να περάσουν από τα διόδια» επισημαίνει ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής

«Οι έλεγχοι για την αποφυγή των διαπεριφερειακών μετακινήσεων θα είναι και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα πολύ αυστηροί. Επιβάλλεται να αντιλήφθούν οι πολίτες, ότι όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, δεν πρόκειται να περάσουν από τα διόδια. Τους παρακαλούμε, λοιπόν, να μην προσπαθήσουν να αναχωρήσουν, εάν δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Σπύρος Λάσκος.

Οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ, ενόψει του Πάσχα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, κυρίως στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, αλλά και στους παραδρόμους τους. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μειώθηκε ο αριθμός των οχημάτων που εξήλθαν, το τελευταίο 24ωρο από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, ενώ αυξήθηκαν όσα εισήλθαν.

Ειδικότερα, από το πρωί στις 6:00 του Σαββάτου 24 Απριλίου έως την ίδια ώρα το πρωί, από τα διόδια της Ελευσίνας εξήλθαν 11.336 οχήματα, ενώ εισήλθαν 9.710. Αντίστοιχα, από την Παρασκευή 23/4 έως το Σάββατο 24/4 εξήλθαν 17.426 οχήματα, ενώ εισήλθαν 15.496.

Οσον αφορά τα διόδια των Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο εξήλθαν 18.201 οχήματα, ενώ εισήλθαν 17.896 οχήματα. Το προηγούμενο ακριβώς 24ωρο, εξήλθαν 19.644 οχήματα, ενώ εισήλθαν 18.234.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής.

Επίσης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα. Διευκρινίστηκε ακόμη, ότι δεν επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση βεβαίωσης μετακίνησης για λόγους εργασίας και Ε1 για εφάπαξ μετάβαση σε μόνιμη κατοικία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χανιά φωτιά
Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά: Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων - Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή Ναύσταθμο
Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά: Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός
taskendi
Εάν έχετε συγγενή πολιτικό πρόσφυγα αυτή η εκδήλωση σας αφορά σήμερα
Σήμερα παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Αθηναίων στις 7μ.μ. ένα βιβλίο που αφορά τους πολιτικούς πρόσφυγες, τα παιδιά και τα εγγόνια τους
Εάν έχετε συγγενή πολιτικό πρόσφυγα αυτή η εκδήλωση σας αφορά σήμερα
ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.jpg
Πώς θα αμειφθούν όσοι συμμετέιχαν στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση
Καθορισμός αποζημίωσης των απασχολούμενων στις εξετάσεις της 14ης Απριλίου 2024 για την απόκτηση του «Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για...
Πώς θα αμειφθούν όσοι συμμετέιχαν στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση