Κορονοϊός: Αρνητές του ιού εισέβαλαν στο νοσοκομείο Αττικόν
Σκηνές τρέλας στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ - Αρνητές του κορονοϊού εισέβαλαν στο νοσοκομείο και προπηλάκισαν εργαζόμενους

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταγγέλλει ότι αρνητές του κορονοϊού εισέβαλαν, σε νοσηλευτική πτέρυγα Covid και προπηλάκισαν το προσωπικό με «πρακτικές που εκπορεύονται από ακροδεξιούς κύκλους».

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Απριλίου, όταν «συγγενής ασθενούς μαζί με ''φίλη'' του εισέβαλλαν σε νοσηλευτική πτέρυγα Covid του νοσοκομείου μας και βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τους χώρους, προπηλακίζοντας ταυτόχρονα το προσωπικό, αρνούμενοι να δεχτούν τη διάγνωση covid λοίμωξης αναπνευστικού για την ασθενή», όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου. Μάλιστα, «προβάλλανε απίστευτες κατηγορίες και ισχυρισμούς: ότι ''τα νοσοκομεία βαφτίζουν ψευδώς ασθενείς ως Covid'', ότι οι υγειονομικοί ''τους κλειδώνουν σε θαλάμους και δεν τους κοιτάζουν'', τους ''απαγάγουν χωρίς να ενημερώσουν τους συγγενείς'', τους ''κρατάνε στα νοσοκομεία χωρίς λόγο παρότι είναι καλά, βγάζοντας επίτηδες θετικά τεστ'' και πολλά άλλα».

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σημειώνουν πως το περιστατικό «δεν εντάσσεται στις συνήθεις προστριβές και τα δίκαια παράπονα που έχει ο κόσμος για τις ανεπάρκειες του συστήματος υγείας, που άλλωστε και το ίδιο το υγειονομικό κίνημα καταγγέλλει και μάχεται για να τις αλλάξει» αλλά εκπορεύεται «από διάφορους ακροδεξιούς κύκλους, υπηρετώντας σκοπιμότητες εκείνων που στοχεύουν να στρέψουν την οργή του κόσμου για την πολιτική διαχείριση της πανδημίας κατά των υγειονομικών».

Τονίζουν ότι τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι «ενώ σε άλλα ζητήματα, ειδικά απέναντι σε αγώνες και κινητοποιήσεις, η αστυνομία και η κυβέρνηση παρεμβαίνουν άμεσα και κατασταλτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων και πρόκλησης κινδύνου κατά της δημόσιας υγείας, επιδεικνύουν ιδιαίτερη ανοχή».

Το Σωματείο των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ απαιτεί από την κυβέρνηση, το υπουργείο υγείας, την πολιτική προστασία και την επιτροπή ειδικών του υπουργείου «να τοποθετηθούν άμεσα και να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά τις παραπάνω αθλιότητες που στρέφονται κατά της δημόσιας υγείας, των μαχόμενων υγειονομικών, συνολικά των εργαζομένων».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Ένα self test για μαθητές-εκπαιδευτικούς από τις 17 Μαΐου

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

exosi syggrafea palaistini
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)
«Με πέταξαν στο δρόμο και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στη γειτονιά», δηλώνει ο Παλαιστίνιος συγγραφέας και ποιητής, μετά τις...
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)