gynaika_nea_smyrni
Ένας 40χρονος κατηγορείται πως βίασε, έκλεψε και κούρεψε μπροστά σε άλλους τέσσερις ανθρώπους μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη

Ένας 40χρονος κατηγορείται πως βίασε, έκλεψε και κούρεψε μπροστά σε άλλους τέσσερις ανθρώπους μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφοριες της ξύρισε το κεφάλι και της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο καθώς επίσης και προσωπικά της έγγραφα.

Όπως μετέδωσε το Mega, o εφιάλτης για την γυναίκα ξεκίνησε, σύμφωνα με όσα η ίδια υποστήριξε, όταν ο άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. 

Λίγη ώρα μετά η νεαρή κοπέλα ακινητοποιήθηκε από τον άνδρα φέρεται ο οποίος της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία άλλων ατόμων την βίασε.

Μάλιστα, οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένο το σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι. Στις 4 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβασης στο σπίτι.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο συγκεκριμένο σπίτι στις 12:00 και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη. Στο σπίτι βρισκόταν και μία γυναίκα που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ήταν παρούσα στον βιασμό αλλά και ένα ακόμα άτομο.

Τον συγκεκριμένο άνδρα είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τα στελέχη της ασφάλειας στην Νέα Σμύρνη καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμπ φυλακιο πυλη
Ε.Μ.Πολυτεχνείο: Ανοικτή ξανά η κεντρική πύλη της Πατησίων μετά από 40 και πλέον χρόνια - Εβαλαν φυλάκιο
Αντιδρούν οι φοιτητές για το φυλάκιο που τοποθετήθηκε δίπλα από την πύλη: "Λεφτά «δεν υπάρχουν» για τα αμφιθέατρά μας, για τα υλικά μας, λεφτά...
Ε.Μ.Πολυτεχνείο: Ανοικτή ξανά η κεντρική πύλη της Πατησίων μετά από 40 και πλέον χρόνια - Εβαλαν φυλάκιο
giatroi
Υπ. Υγείας: Έως αύριο οι αιτήσεις για 704 θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ- Οι ειδικότητες
Οι 704 θέσεις ιατρών, κατανέμονται στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας,  διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του...
Υπ. Υγείας: Έως αύριο οι αιτήσεις για 704 θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ- Οι ειδικότητες