Στον εισαγγελλέα 25χρονος για την επίθεση σε έγκυο με καυστικό υγρό
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος που επιτέθηκε σε νεαρή έγκυο με καυστικό υγρό

Στον εισαγγελέα προσήχθη, σήμερα το μεσημέρι, ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε νεαρή έγκυο, με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Τον άντρα κατονόμασε στην Αστυνομία το θύμα της επίθεσης και πρώην σύντροφός του.

Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η επίθεση

Σύμφωνα με όσα είπε η νεαρή έγκυος στην Αστυνομία, η επίθεση συνέβη επί της οδού Ηπείρου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου. Η κοπέλα περπατούσε στο δρόμο, όταν ένας άγνωστος που επέβαινε σε αυτοκίνητο, σταμάτησε μπροστά της, βγήκε έξω και της επιτέθηκε.

Την έριξε στο έδαφος, της έβαλε ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στη συνέχεια μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Η 25χρονη υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύτηκε. Οι γιατροί ανέφεραν ότι τα εγκαύματα περιορίζονται γύρω από το στόμα και δεν χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου.

Τη διερεύνηση του περιστατικού ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Πριν λίγες μέρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν τον 25χρονο που είχε υποδείξει η νεαρή, μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα