erythros stavros
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η μάσκα οξυγόνου αφαιρέθηκε από τον 77χρονο με κορονοϊό με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρός από τους ιατρούς - Ύποπτος 58χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον θάνατο 77χρονου που νοσηλευόταν με κορονοϊό στον Ερυθρό Σταυρό, για τον οποίο εξετάζεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 77χρονος, καθώς σφύριζε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Επειδή στον θάλαμο νοσηλευόταν ακόμη ένας άνδρας 58 ετών, εξετάζεται η εκδοχή να σχετίζεται με το περιστατικό. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Αθηνών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ύποπτος φέρεται να είναι ο 58χρονος, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με covid και πνευμονική εμβολή και παθολογικά υποκείμενα νοσήματα. Ο ίδιος εισήχθη στις 4 Απριλίου και καθώς του έπαιρναν ιστορικό ανέφερε ένα ασαφές ψυχιατρικό ιστορικό, με κάποιο περιστατικό ψυχιατρικής φύσεως στο παρελθόν. Έτσι πριν την εισαγωγή τον εξέτασε και ψυχίατρος και τον βρήκε ήρεμο και συνεργάσιμο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, είναι σίγουρο ότι κάποιος παρενέβη στην παροχή οξυγόνου. Επιπλέον, πήραν αποτυπώματα από τον αναπνευστήρα του θύματος και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί τα αποτυπώματα του 58χρονου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Αθηνών, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα γίνει και η τυπική ΕΔΕ για τα όσα αφορούν τα εκτός πιθανής εγκληματικής ενεργείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα