Νεκρός από πυροβολισμό ιδιοκτήτης καταστήματος στην Κυπαρισσία
Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τεχνολογίας στην μεσσηνιακή πόλη διαπληκτίστηκε λεκτικά με πελάτη, ζητώντας του κατά πληροφορίες να φορέσει μάσκα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από το αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 39χρονο επαγγελματία και πατέρα ενός παιδιού μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ειδών τεχνολογίας διαπληκτίστηκε λεκτικά με 72χρονο πελάτη, ζητώντας του κατά πληροφορίες να φορέσει μάσκα.


Όπως μεταδίδει το Best TV, ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν πρώην λαχειοπώλης, έφυγε από το κατάστημα κι επέστρεψε με όπλο, πυροβολώντας τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Ο 39χρονος άνδρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης, παραδόθηκε στις Αρχές και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Φωτόπουλος
Φωτόπουλος κατά Ανδρουλάκη για ΓΣΕΕ: «Βάλατε πλάτη στη ΝΔ στο εξαήμερο και την απλήρωτη υπερωρία»
Ανοιχτή επιστολή Φωτόπουλου σε Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ – Κριτική για στάση ΠΑΣΟΚ και σύμπλευση με ΔΑΚΕ
Φωτόπουλος κατά Ανδρουλάκη για ΓΣΕΕ: «Βάλατε πλάτη στη ΝΔ στο εξαήμερο και την απλήρωτη υπερωρία»