Προκλητικός Μπαλάσκας σε δικηγόρο: «Όταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε»
Προκλητικός για ακόμα μια φορά ο Σταύρος Μπαλάσκας - Σε τηλεοπτική συζήτηση για την αστυνομική βία χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και είπε στον γνωστό ποινικολόγο Θεόδωρο Μαντά «όταν θα μιλάω εγώ για αυτά θα χαλαρώνετε»

Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας σε συζήτηση που διεξήχθη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την αστυνομική βία. 

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι και να ειρωνευθεί το γνωστό ποινικολόγο Θεόδωρο Μαντά, ο οποίος αναφερόμενος στα περιστατικά αστυνομικής βίας του είπε πως «δεν μιλάει κανείς για τους αστυνομικούς συλλήβδην, αλλά για τα μεμονωμένα περιστατικά». 

«Όταν θα μιλάω εγώ για αυτά θα χαλαρώνετε»

Στον απόηχο των πολύ σοβαρών φαινόμενων αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας από αστυνομικούς, ο Σταύρος Μπαλάσκας αρνήθηκε ότι υπάρχουν εκατοντάδες παραβιάσεις από αστυνομικούς και δήλωσε ότι «όπου υπάρχει καταγγελία να διερευνηθεί. Αλλά δεν πρέπει να φοβίσουμε το αστυνομικό προσωπικό που τραβάει το λουρί και την πίεση και όλο το ζόρι. Να μη ξύνουμε το επαγγελματικό συναίσθημα των αστυνομικών. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Καλά κάνει η Αστυνομία και ερευνά μέσω των μηχανισμών της τυχόν αυθαιρεσίες των αστυνομικών. Άλλα όχι να λέμε ότι έχουμε 500 παραβιάσεις από αστυνομικούς» είπε.

Όταν όμως ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς του είπε ότι για τα περιστατικά βίας «δεν μιλάει κανείς για τους αστυνομικούς συλλήβδην, αλλά για τα μεμονωμένα περιστατικά» ο Μπαλάσκας του «επιτέθηκε», ενώ έφτασε σημείο να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι. 

«Κύριε Μαντά χαλαρώστε. Όταν θα μιλάω εγώ για αυτά θα χαλαρώνετε κύριε Μαντά. Όταν μιλάω σε αυτά θα χαλαρώνετε κ. Μαντά» είπε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.

«Τι λέτε τώρα, σε ποιον απευθύνεστε έτσι» διερωτήθηκε ο κ. Μαντάς, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να συνεχίζει σε έντονο ύφος: «πιείτε λίγο καφέ κύριε Μαντά».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος, τόνισε ότι «αν αυτό είναι το ύφος και ο τρόπος των αστυνόμων που μετέρχονται την αστυνομία με τον πολίτη καταλαβαίνεται τι γίνεται έξω. Αν γίνονται αυτά στον αέρα, αυτές οι συμπεριφορές από θεσμικούς παράγοντες, φανταστείτε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες».

Δείτε το βίντεο μετά το 19ο λεπτό:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα