σκηνές αστυνομικής βίας
Πως παρουσίασε τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη ο τηλεοπτικός σταθμός STAR

Από το thepressproject.gr

Με τον δικό του αρκετά δημιουργικό τρόπο το Star σε ρεπορτάζ για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη επέλεξε να αναπαράγει το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο εμφανίζεται μία διμοιρία αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ σε έξαλλη κατάσταση, να λέει «πάμε να τους γαμήσουμε! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε». Παρόλα αυτά, στο βίντεο, έτσι όπως παίχτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, η σειρά των φράσεων είναι παραποιημένη, ενώ το «θα τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών, αποδόθηκε ως «θα τον σκοτώσουνε».

Θυμίζοντας το  «ρεπορτάζ» σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» που παρουσιάστηκε πριν λίγες βδομάδες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα», εννοώντας τον Δ. Λιγνάδη το Star επανήλθε με νέο δημοσιογραφικό επίτευγμα.

Σε ρεπορτάζ στο σημερινό κεντρικό δελτίο αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν να αναπαράγουν το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες στο οποίο εμφανίζεται μία διμοιρία αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ σε έξαλλη κατάσταση, με κάποιον από τους αστυνομικούς να φωνάζει «Διαβίβασε ότι λείπει! Ρε διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος», αναφερόμενος πιθανότατα στον αστυνομικό που τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων. Στη συνέχεια, ακούγεται η ίδια φωνή να φωνάζει «πάμε να τους γαμήσουμε! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε». Ωστόσο, το Star επέλεξε να αναπαράγει μια λίγο διαφορετική εκδοχή του.

Το βίντεο-ντοκουμέντο:

Υπό τον τίτλο «ανατριχιαστική στιγμή» έχει παραποιήσει το πρωτογενές ηχητικό με τους αστυνομικούς όχι μόνο μετατρέποντας το «θα τους σκοτώσουμε» σε «θα τον σκοτώσουν» αλλά και βάζοντας το πριν από τις απειλές τον αστυνομικών. Έτσι το απόσπασμα που καταλήγει να παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός λέει «Θα τον σκοτώσουνε. Πάμε να τους γα@@@@» αντί για «πάμε να τους γαμήσουμε! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikos
ΗΠΑ: Με όπλα θα είναι πλέον οι εκπαιδευτικοί στην πολιτεία Τενεσί μετά από τη σφαγή σε σχολείο
Ο νόμος προβλέπει προϋποθέσεις: τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού τα οποία επιθυμούν να φέρουν οπλισμό πρέπει, μεταξύ άλλων, να περάσουν πρώτα 40...
ΗΠΑ: Με όπλα θα είναι πλέον οι εκπαιδευτικοί στην πολιτεία Τενεσί μετά από τη σφαγή σε σχολείο
σχολικη εφημεριδα
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολικής εφημερίδα σας προσκαλούν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στην ιστορία και στις άσβηστες μνήμες της Ανατολής
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής